Legfrissebb cikkeink

2004-09-18

Hogyan válasszunk keresőmarketing céget?

Jó keresőmarketing céget találni nehéz. Sokan ajánlanak sokféle szolgáltatást, és előre nem tudhatjuk, hogy kínálatuk valóban hatékonyan fogja-e segíteni weboldalunk keresőkben való jelenlétét. Azonban van pár egyértelmű jel, melyre nem árt, ha odafigyelünk.

Mire kell odafigyelni keresőmarketing cég kiválasztásánál? »


2004-08-30

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt? – Első rész

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt?

Egy rendhagyó mini tanfolyam közzétételére vállalkozunk, melynek segítségével a magyar online tartalomszolgáltatással foglalkozó szakemberek is jobban megérthetik, hogy mennyivel rugalmasabb, modernebb oldalakat készíthetnek a szabványok használatával. Célunk az oktatás, illetve annak a filozófiának a terjesztése, hogy a szabványosan, CSS és XHTML technológiával készült oldalak jelentik a jövőt az interneten.

Vágjunk is bele! »


2004-08-18

Keresőmarketing és a keretes (frame-s) oldalak

Ha weboldalunk számára magas helyezést szeretnénk biztosítani a keresőkben, akkor a keresőmarketing eszközeit kell alkalmaznunk. De mit tudunk tenni egy keretes oldal esetén? Olvasson tovább, hogy megtudja, ebben az esetben a keresőmarketing mit ajánl!

Keresőmarketing és frame-k? Mit lehet tenni? »


2004-08-09

Mit jelent a felhasználóbarát weboldal?

Melyek azok a funkciók, melyeket egy felhasználóbarát oldalnak tartalmaznia kell? Hogyan kerülheti el egy vállalkozás saját honlapja tervezésének buktatóit?

Olvasson tovább, hogy Ön is megtudja a titkokat! »


2004-08-05

Tartalom vagy forma?

Tartalom vagy forma?

Az online marketing területén fontos kérdés a tartalom és a design megfelelő arányának megtalálása. Bizonyára Ön is látott már olyan weboldalt, melyen érdekes olvasnivalót talált, viszont a küllem miatt nem szívesen maradt az oldalon. Ez fordítva is igaz, tehát ha egy oldalon a grafika dominál, viszont mondanivalója nincs, akkor a látogatók valószínüleg nem fognak visszatérni az oldalra.

Vajon melyik a fontosabb? »


2004-07-25

Könyvajánló - Web Standards Solutions

Dan Cederholm - Web Standards Solutions

Dan Cederholm egy ígéretes könyvet írt. A web standardok napjainkban nagy hangsúlyt kapnak, nemcsak azért, mert a fő elv az, hogy minden felhasználó minden böngészőben és platformon ugyanazt lássa, hanem mert a standardok alkalmazása nélkül a keresőkben sem érhetünk el jó eredményeket.

Bővebben a könyvről »


2004-07-25

A görög saláta esete a marketinggel

Hogy mi köze lehet egy görög salátának a marketinghez? Adott helyzetben nagyon is sok. Főzzünk együtt a nagy marketing tálban!

Mi köze van a görög salátának a marketinghez »


2004-07-20

Mi a titka egy szolgáltató cég eredményes marketingjének?

Trükkös dolog szolgáltató céget reklámozni. Azok a szabályok, melyeket a marketing területén általában alkalmazunk, ebben az esetben nehezen működnek. Teljesen mindegy, milyen nagy erőkkel próbálkozunk.

Akkor hogyan lehet szolgáltatást hatékonyan reklámozni? »


2004-07-19

Mi is az az RSS olvasnivaló?

RSS feed ikon

Bizonyára Ön is találkozott már a fenti rövidítéssel, illetve ha oldalunk alján az RSS olvasnivaló linkre kattintott, egy furcsa kinézetű oldal jelent meg.

Tudja meg, hogy mire is jó az RSS »


2004-07-14

A weboldal forgalmának növelése... természetesen

Tapasztalat szerint a célzott forgalom (tehát a potenciális vásárlók) elérésének legjobb módja a kereső motorokon keresztül valósul meg. Számos tanulmány mutatja, hogy a weboldalra látogatók 83%-92%-a először egy kereső motor segítségével találta meg az adott oldalt.

Tudja meg, hogyan növelheti weboldalának forgalmát »


« Előző oldal | Következő oldal »

Cikk kategóriák

Oldalunkon érdekes cikkeket olvashat az online világgal kapcsolatos témákról. A bal oldalon találhatja a legfrissebb írásokat, de a jobb oldalon összegyűjtöttük Önnek a cikkeket kategóriák szerint is.

Szeretnénk az Ön visszajelzését is hallani, ezért kérjük írja meg véleményét az írásokkal kapcsolatban. Ezt könnyen megteheti a cikkek alatt található üzenetküldő doboz segítségével.

Kellemes olvasgatást kívánunk, és ne feledkezzen meg arról, hogy cikkeinket e-mail címe megadása nélkül is olvashatja egy RSS olvasó segítségével.(Hogyan?)