Rólunk

Filozófia

Filozófia

Napjainkban már nem az a kérdés, hogy adott cég megjelenik-e az Interneten, hanem hogy hogyan valósítja meg ezt. Az internetezési szokások gyökeres változása az elmúlt években még nagyobb versenyhelyzetet teremtett a vállalatok körében, és joggal mondhatjuk, hogy aki nem él az új lehetőségekkel az piacot veszít és versenyképességét nehezen tudja fenntartani.

Mi nem weboldalakat fejlesztünk, hanem megoldásokat kínálunk.

Megoldást arra, hogyan tud partnerünk az online marketing eszközeivel versenyelőnyhöz jutni, piacot meghódítani, illetve jelenlegi vevőkörét hatékonyan megtartani.

Elhivatottak vagyunk szakmánk iránt, célunk a maradandó értékteremtés és ügyfelünk üzleti érdekeinek szem előtt tartása, hiszen a siker közös cél.

…célunk a maradandó értékteremtés…

Minden esetben időt fordítunk a gondos tervezésre, hiszen el lehet készíteni egy nyomtatott céges bemutató kiadvány internetes változatát, de minek? Így pont azokat a lehetőségeket nem használjuk ki, melyek az internetes megjelenés hatalmas előnyei a nyomtatott médiával ellentétben.

Valljuk, hogy az online megjelenést a standardok követésével kell megvalósítani, ezért munkánk során a World Wide Web Consortium ajánlásait alkalmazzuk.


Kiváncsi munkáinkra? Tekintse meg referenciánkat!