Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Webáruház olcsón, webshop szinte azonnal!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Küldje hírlevelét velünk!

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

E-learning tananyagok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »


2008-05-25

Ingatlan kezelő program

Ingatlan kezelő program

Ingatlan kezelő cégek számára nyújt tökéletes megoldást ez a szoftver, melynek segítségével az ügyfelek valós időben követhetik nyomon, hogy mi történik lakásukban.

Miért jelent versenyelőnyt az ingatlan kezelő program? »


2008-05-24

Professzionális weboldal rövid határidővel

Olcsó weboldal rövid határidővel!

Bizonyára Önnek is szüksége volt már gyorsan, olcsón egy egyszerű weboldalra, viszont már az ajánlatkérés több időt vett igénybe, mint szükséges lett volna. Ez lehet másképp is…

Szeretne Ön is weboldalt olcsón? »


2008-02-24

Akadálymentes weboldal

Sokat olvashatunk manapság a különböző intézmények, szolgáltatók akadálymentessé tételéről. Ez alól a Web sem kivétel, weboldalunk akadálymentessé tétele apró változtatásokkal megoldható, és ezzel nem csak a fogyatékossággal élő embereken segítünk.

Olvasson weboldala akadálymentesítéséről »


2005-04-12

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt? – Negyedik rész

Miután az oldalunk design részével nagyjából megvagyunk, áttérhetünk a 4. részre. Ebben a részben a grafikát készítjük elő programozáshoz, valamint meghatározzuk a CSS/XHTML alapú oldalszerkezetet.

Weboldalunk CSS programozásának lépései »


2004-12-18

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt? – Harmadik rész

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt?

A harmadik részéhez érkeztünk a tanfolyamnak. Ebben a részben már teljesen összeáll az elkészítésre kerülő weboldal design, szép fejléccel és a belső tartalmi elemek grafikájával együtt. Megmutatjuk a helyes betűtípus választást is a készülő weboldal számára.

Tudja meg, hogyan készíthet professzionális weboldal grafikát! »


2004-11-23

A jó kereső marketing előnye: felhasználóbarát weboldal

Sok weboldal tulajdonos álma a keresőkben elért magas helyezés. Van egy másik vetülete is a helyesen megvalósított kereső optimalizálásnak, amit sokan figyelmen kívül hagynak, és ez az, hogy az oldal a látogatók számára is optimális lesz.

Hogyan optimalizálhatja oldalát? »


2004-09-22

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt? – Második rész

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt?

A második résszel folytatjuk mini tanfolyamunkat. Ebben a részben megtanítjuk, hogyan válasszuk ki oldalunkhoz a megfelelő színsémát, illetve hogyan készítsünk oldalunkhoz hátteret. Egyenlőre a design elemek megtervezésével foglalkozunk, majd ha készen áll a grafikai terv, akkor bemutatjuk az oldal leprogramozását XHTML és CSS technológia segítségével.

Szabványos weboldal programozás folytatás »


| Következő oldal »

Cikk kategóriák

Oldalunkon érdekes cikkeket olvashat az online világgal kapcsolatos témákról. A bal oldalon találhatja a legfrissebb írásokat, de a jobb oldalon összegyűjtöttük Önnek a cikkeket kategóriák szerint is.

Szeretnénk az Ön visszajelzését is hallani, ezért kérjük írja meg véleményét az írásokkal kapcsolatban. Ezt könnyen megteheti a cikkek alatt található üzenetküldő doboz segítségével.

Kellemes olvasgatást kívánunk, és ne feledkezzen meg arról, hogy cikkeinket e-mail címe megadása nélkül is olvashatja egy RSS olvasó segítségével.(Hogyan?)