Legfrissebb cikkeink

2004-07-25

Könyvajánló - Web Standards Solutions

Dan Cederholm - Web Standards Solutions

Dan Cederholm egy ígéretes könyvet írt. A web standardok napjainkban nagy hangsúlyt kapnak, nemcsak azért, mert a fő elv az, hogy minden felhasználó minden böngészőben és platformon ugyanazt lássa, hanem mert a standardok alkalmazása nélkül a keresőkben sem érhetünk el jó eredményeket.

A könyv olyan megoldásokat tartalmaz, melyek minden web designer és programozó segítségére lehetnek abban, hogy a web standardok alapján készítsék el oldalaikat.

A könyvben kérdések és válaszok találhatóak, melyek szabványos oldalak készítésekor merülhetnek fel. Minden fejezet végén bónusz tippek találhatóak, melyek az adott programozási technikákat mutatják be trükkök alkalmazásával.

A könyv az amazon.com oldaláról megrendelhető.


Sajnáljuk, de a cikkhez nem kapcsolódik hozzászólási lehetőség.

Vissza az oldal tetejére ˆ

Cikk kategóriák

Oldalunkon érdekes cikkeket olvashat az online világgal kapcsolatos témákról. A bal oldalon találhatja a legfrissebb írásokat, de a jobb oldalon összegyűjtöttük Önnek a cikkeket kategóriák szerint is.

Szeretnénk az Ön visszajelzését is hallani, ezért kérjük írja meg véleményét az írásokkal kapcsolatban. Ezt könnyen megteheti a cikkek alatt található üzenetküldő doboz segítségével.

Kellemes olvasgatást kívánunk, és ne feledkezzen meg arról, hogy cikkeinket e-mail címe megadása nélkül is olvashatja egy RSS olvasó segítségével.(Hogyan?)