Portfolio

Árvai-Barta orvosi weboldal

Fül-orr-gégész orvosi weboldal

Orvosi weboldal elkészítésével bízott meg bennünket ügyfelünk, szövegírással és fényképek készítésével együtt. Az általunk végzett sikeres keresőmarketing következményeként a weblap (és a rendelő) bővítése is szükségessé vált.

Projekt adatlap

Ügyfél: Árvai Barta MED Kft.
Dátum: 2008. augusztus
Feladatok: Weboldal design, grafikai és strukturális tervezés, képek készítése, szövegírás, keresőmarketing, tárolás, frissítés.
Link: www.arvai-barta.hu


A weboldal grafikai tervének készítésekor törekedtünk az orvosi színek használatára, de egyidejűleg arra is, hogy az oldal barátságos legyen és jól kezelhető.

Rengeteg fényképpel, szöveges leírással tettük részletessé a rendelőben végzett szolgáltatások megjelenítését.

Az oldalon végzett kereső marketing is meghozta gyümölcsét: a weblap látogató száma folyamatosan emelkedik és ügyfelünk visszajelzései alapján a rendelési időt egyre inkább a webről érkezett betegek töltik fel.

Képgaléria

Árvai Barta MED weboldal nyitó oldala A nyitó oldalon a látogató azonnal láthatja a legfőbb szolgáltatásokat és képeket a rendelőről.

Orvosi weboldalunk belső oldala A weboldalhoz rengeteg fényképet készítettünk, melyek nagy méretben megtekinthetőek az oldalon, illetve ügyfelünk szakmai segítségével a weboldal szövegírási feladatait is ellátuk.


« Vissza a portfolio listához

Vissza az oldal tetejére ˆ

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »