Legfrissebb cikkeink

CSS és programozás

2005-04-12

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt? – Negyedik rész

Miután az oldalunk design részével nagyjából megvagyunk, áttérhetünk a 4. részre. Ebben a részben a grafikát készítjük elő programozáshoz, valamint meghatározzuk a CSS/XHTML alapú oldalszerkezetet.

Weboldalunk CSS programozásának lépései »


2004-12-18

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt? – Harmadik rész

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt?

A harmadik részéhez érkeztünk a tanfolyamnak. Ebben a részben már teljesen összeáll az elkészítésre kerülő weboldal design, szép fejléccel és a belső tartalmi elemek grafikájával együtt. Megmutatjuk a helyes betűtípus választást is a készülő weboldal számára.

Tudja meg, hogyan készíthet professzionális weboldal grafikát! »


2004-09-22

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt? – Második rész

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt?

A második résszel folytatjuk mini tanfolyamunkat. Ebben a részben megtanítjuk, hogyan válasszuk ki oldalunkhoz a megfelelő színsémát, illetve hogyan készítsünk oldalunkhoz hátteret. Egyenlőre a design elemek megtervezésével foglalkozunk, majd ha készen áll a grafikai terv, akkor bemutatjuk az oldal leprogramozását XHTML és CSS technológia segítségével.

Szabványos weboldal programozás folytatás »


2004-08-30

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt? – Első rész

Hogyan készítsünk szabványos weboldalt?

Egy rendhagyó mini tanfolyam közzétételére vállalkozunk, melynek segítségével a magyar online tartalomszolgáltatással foglalkozó szakemberek is jobban megérthetik, hogy mennyivel rugalmasabb, modernebb oldalakat készíthetnek a szabványok használatával. Célunk az oktatás, illetve annak a filozófiának a terjesztése, hogy a szabványosan, CSS és XHTML technológiával készült oldalak jelentik a jövőt az interneten.

Vágjunk is bele! »


|

Cikk kategóriák

Oldalunkon érdekes cikkeket olvashat az online világgal kapcsolatos témákról. A bal oldalon találhatja a legfrissebb írásokat, de a jobb oldalon összegyűjtöttük Önnek a cikkeket kategóriák szerint is.

Szeretnénk az Ön visszajelzését is hallani, ezért kérjük írja meg véleményét az írásokkal kapcsolatban. Ezt könnyen megteheti a cikkek alatt található üzenetküldő doboz segítségével.

Kellemes olvasgatást kívánunk, és ne feledkezzen meg arról, hogy cikkeinket e-mail címe megadása nélkül is olvashatja egy RSS olvasó segítségével.(Hogyan?)