Portfolio

Anagraphic Flash Portfolió oldal

Anagraphic weboldal

Elkészítettük ügyfelünk flash alapú bemutatkozó portfolió oldalának adatbázissal támogatott, bármikor szerkeszthető, keresőbarát változatát.

Projekt adatlap

Ügyfél: Farkas Anna grafikusművész
Dátum: 2008. február
Feladatok: Flash programozás, adatbázis, xml programozás, keresőmarketing
Link: archiv.anagraphic.hu


2005-ben elkészítettük ügyfelünk flash alapú weboldalát, melyet teljesen átdolgoztunk a flash technológia jó irányú változásai után. Az oldal teljesen adatbázis alapúvá vált, és egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül tartható karban. A weboldal a grafikusművész munkáit és referenciáit mutatja be.

Aki már dolgozott velünk, az tudja, hogy milyen nagy hangsúlyt fektetünk a kereső optimalizálásra. Flash odalaknál ez több, mint nehéznek mondható. Az új technológiának köszönhetően azonban az Anagraphic oldal több keresőszóra is előkelő helyen szerepel a keresőkben, annak ellenére, hogy az oldal flashben készült.

Képgaléria

Anagraphic Portfolió oldal Adatbázissal támogatott flash portfolió oldal, mely az adminisztrációs felületről bármikor frissíthető.

A szervezeti és egyéb tagságokat bemutató oldal Az Anagraphic oldal két nyelven készült el, és mindkét nyelven bemutatja a grafikusművész munkáit, valamint a különböző szervezetekben vállalt tagságait.


« Vissza a portfolio listához

Vissza az oldal tetejére ˆ

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »