Legfrissebb cikkeink

2008-05-24

Professzionális weboldal rövid határidővel

Olcsó weboldal rövid határidővel!

Bizonyára Önnek is szüksége volt már gyorsan, olcsón egy egyszerű weboldalra, viszont már az ajánlatkérés több időt vett igénybe, mint szükséges lett volna. Ez lehet másképp is…

Rengeteg online weboldalt készítettünk az évek folyamán. Voltak köztük komplex megoldások, de akadtak egyszerűbb igények is. Az utóbbi kategória megcélzására döntöttünk úgy, hogy miért ne használhatnánk fel az eddig szerzett tapasztalatokat, és ajánlhatnánk komplett megoldásokat ezekre az igényekre.

Így született meg az „Egyszerűt, gyorsan, olcsón” weblap csomag.

Az idő nekünk is pénz, miért lenne ez másképp Önnél?

Miért olcsón?

Sok éves gyakorlatunk lehetővé teszi, hogy a fejlesztési idő a lehető legrövidebb legyen, így költségvonzata is kisebb. Sőt, annyira bízunk abban, hogy Önnek tetszeni fog a megoldás, hogy a weboldal elkészítése teljesen ingyenes! A weboldal designt választhatja előre elkészített mintákból, de Ön is hozhatja saját grafikai tervét. Amennyiben szeretné velünk elkészíttetni a weblap grafikai tervét, akkor azt egy megfizethető összeg ellenében szívesen elvégezzük.

Miért gyorsan?

Általunk sokszor használt és kívül-belül ismert szoftverrel dolgozunk, így a fejlesztési idő a töredékére csökken, esetleges változtatások elkészítése rövid határidőn belül megoldható. Az idő nekünk is pénz, miért lenne ez másképp Önnél?

Milyen funkciókat tartalmazhat a weboldal?

 • Folyamatosan frissíthető cikkek a szerkesztőségi (admin) felület segítségével
 • Végtelen számú kategória létrehozása
 • Képgaléria
 • Letölthető fájlok
 • Spam-biztos kapcsolati űrlap
 • Beépített keresés az oldalon
 • Google Adsense implementálás
 • Teljesen keresőbarát weboldal
 • Folyamatos frissítések a szerkesztőségi szoftverhez

Mennyibe kerül mindez?

Mint korábban említettük, a weboldal kifejlesztése hozott grafikai tervből, vagy már létező minta alapján teljesen ingyenes. Amit viszont mi kérünk cserébe:

 • A weboldal tárolása dedikált, nagy sávszélességű szerverünkön történik, 5.000 Ft + Áfa / hó áron
 • A minimum szerződési időtáv 1 év, ha Ön viszont hosszabb távon gondolkodik, akkor érdemes a következő táblázatot tanulmányoznia:
Szerződési Időtáv 1 év 1.5 év 2 év
Havidíj 5.000 + Áfa / hó 4.000 + áfa / hó 3.500 + Áfa / hó

És ennyi.

Igen, jól látja, semmilyen egyéb rejtett költség nincs. Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Próbálja ki, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi űrlap segítségével, és akár már 5 napon belül saját weboldala lehet*!

/Még valami: ez a weboldal is, amit jelenleg használ, ugyanígy készült!/

Egyszerűt, gyorsan, olcsón weblap csomag


A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező.*A domain átirányítási időt, illetve azon faktorokat, melyek nem rajtunk múlnak (web grafika átadása, stb..), sajnos nem tudjuk kalkulálni pontosan, de a ránk eső részért felelősséget vállalunk.


Sajnáljuk, de a cikkhez nem kapcsolódik hozzászólási lehetőség.

Vissza az oldal tetejére ˆ

Cikk kategóriák

Oldalunkon érdekes cikkeket olvashat az online világgal kapcsolatos témákról. A bal oldalon találhatja a legfrissebb írásokat, de a jobb oldalon összegyűjtöttük Önnek a cikkeket kategóriák szerint is.

Szeretnénk az Ön visszajelzését is hallani, ezért kérjük írja meg véleményét az írásokkal kapcsolatban. Ezt könnyen megteheti a cikkek alatt található üzenetküldő doboz segítségével.

Kellemes olvasgatást kívánunk, és ne feledkezzen meg arról, hogy cikkeinket e-mail címe megadása nélkül is olvashatja egy RSS olvasó segítségével.(Hogyan?)