Legfrissebb cikkeink

2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Küldje hírlevelét velünk!

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Nos, íme a komplett megoldás!

A hírlevél küldő rendszer web alapú, tehát nem kell semmit telepítenie gépére, a programot bárhonnan, bármikor elérheti, csak egy böngésző szükséges hozzá.
A felhasználói felület egyszerű használata elősegíti, hogy idejét ne egy program megtanulásával töltse, hanem egyszerűen csak megírja az elküldendő levelet, a „Küldés” gombra kattintson, a többit pedig mi elintézzük Ön helyett.

A programba bármekkora címlista, bármilyen formátumban beimportálható, a címlistán minőségi ellenőrzés végezhető (nem létező e-mail címek kiszűrésére tökéletesen alkalmas a program).

A szoftver alkalmas arra, hogy többféle címlistát is kezeljen (például: vevők listája – szállítók listája), a hozzáadható listák száma végtelen.

Nem biztos benne, hogy adott címzett képes-e fogadni HTML alapú hírlevelet? Semmi gond, a rendszerben mindkét féle (HTML és szöveg alapú) hírlevelet megszerkesztheti, és a kiküldés során a program automatikusan a megfelelő formátumot mutatja meg a címzettnek.

Megadott időben szeretné szétküldeni hírlevelét? Semmi gond! Adott hírlevél kampánynál egyedileg beállítható az elküldés ideje, így ha Önnek külföldi címzettei vannak, ők is a megfelelő időben kaphatják meg a hírlevelet.

Kíváncsi arra, hogyan szerepel a kiküldött hírlevél? A webes felületen bármikor könnyen nyomon követheti, hogy hogyan áll a levél kiküldése, hányan kapták meg, mennyi hiba fordult elő és azoknak mik az okai. A hírlevelekbe elhelyezett automatikus követő linkek segítségével bármikor lemérheti a kampány hatékonyságát, megnézheti, hogy az olvasók mely linkekre kattintottak és hányszor.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk és tegyen egy teljesen ingyenes próbát a rendszerrel!


Sajnáljuk, de a cikkhez nem kapcsolódik hozzászólási lehetőség.

Vissza az oldal tetejére ˆ

Cikk kategóriák

Oldalunkon érdekes cikkeket olvashat az online világgal kapcsolatos témákról. A bal oldalon találhatja a legfrissebb írásokat, de a jobb oldalon összegyűjtöttük Önnek a cikkeket kategóriák szerint is.

Szeretnénk az Ön visszajelzését is hallani, ezért kérjük írja meg véleményét az írásokkal kapcsolatban. Ezt könnyen megteheti a cikkek alatt található üzenetküldő doboz segítségével.

Kellemes olvasgatást kívánunk, és ne feledkezzen meg arról, hogy cikkeinket e-mail címe megadása nélkül is olvashatja egy RSS olvasó segítségével.(Hogyan?)