Megoldások

Web programozás

Web Programozás

Manapság a látogatók akkor térnek vissza egy weboldalra, ha az folyamatosan frissül, illetve visszatéréskor megújuló információk találhatók az oldalon.
A megoldást az adatbázissal támogatott honlap jelenti. Az adatbázisok segítenek abban, hogy Ön figyelemmel kísérje vevőit, azok vásárlásait, elemezze szokásaikat, folyamatosan frissítse a termékek listáját, vagy közölje a vállalkozását érintő legfrissebb információkat.

Gyakorlott programozóink szerver környezettől függően dolgoznak MYSQL, MSSQL, ORACLE alapú adatbázisokkal, ASP, PHP támogatással. Egyszerűen használható adminisztrációs felületet biztosítunk megoldásainkhoz, melynek használata nem igényel programozói ismereteket, laikusok számára is könnyen kezelhető.

Hangsúlyt fektetünk a web standardok alkalmazására, ezért oldalaink tervezésénél a lehető legjobban elkülönül a design és a tartalmi rész, megkönnyítve a későbbi módosításokat az oldalon.

Fontosnak tartjuk, hogy oldalaink mindenki számára elérhetőek, használhatóak legyenek, ezért weboldalainkat akadálymentesen építjük fel, a régebben elkészülteket pedig folyamatosan alakítjuk át.


Kiváncsi munkáinkra? Tekintse meg referenciánkat!