Megoldások

Online marketing kampányok

Online marketing kampányok

A marketing fontossága nyilvánvaló mindenki számára. Az Internet olyan új marketing eszközök használatát teszi lehetővé, melyek alkalmazása olcsóbb és a kutatások szerint mégis hatékonyabb mint a hagyományos megoldások.

Egy weboldalt az tesz kiemelkedővé, ha értéket közvetít. Értékes lehet az, ha a tartalom folyamatosan frissül, ha a weboldal nem csak egy hagyományos brossúra internetre feltett változata. A kétirányú kommunikáció, a folyamatos visszacsatolás előfeltétele egy jó weboldalnak, hiszen olcsón és könnyedén valósítható meg a látogatók azonnali visszajelzése, ami egy nyomtatott katalógus esetén nehézkesebb, illetve nagyobb hajlandóságot is kíván a célközönségtől.

Véleményünk szerint az igazi cél egy értékes weboldal létrehozása, mely stratégiai és marketing szempontból is az utolsó eleméig megtervezett, és az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja.

Egy cégbemutató oldal jó kezdeményezés, de pontosan azokat az előnyöket nem használja ki, amiket a web nyújt. Másrészről, a látogatók nem a céget keresik, hanem a szolgáltatást, termékeket, ezért a hangsúlynak mindig a szolgáltatás bemutatásán kell lennie.

Az internetes marketing területén szerzett több éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy az Ön vállalkozásának online marketing koncepciója szervesen illeszkedjen a hagyományos céges marketing tevékenységbe.

Ha hirdetni szeretne, akkor hirdetési szerverünk (adserver) a rendelkezésére áll, mely az átkattintásoktól kezdve a teljes kampány menedzsmentet kezelni tudja, és hasznos statisztikát szolgáltat a hirdetők felé.


Kiváncsi munkáinkra? Tekintse meg referenciánkat!