Megoldások

Kereső Marketing

Keresőmarketing

Fontos szempont, hogy az elkészült weboldal magas helyezést érjen el a keresőkben. Számos tanulmány mutatja, hogy a felhasználók a keresők segítségével találják meg azt a céget, aki problémájukra megoldást tud nyújtani, illetve kielégíti szükségleteiket.

Azok a látogatók, akik a keresőkből érkeznek, sokkal inkább tekinthetők potenciális ügyfélnek, mint azok, akik másfajta forrásból érkeznek. Ez azért van, mivel a keresőt használó látogatók egy adott terméket vagy szolgáltatást keresnek és vevőhajlandóságuk nagyobb.

Mint említettük, a keresők minőségi látogatókat eredményeznek.

Mit is jelent ez pontosan?

Lehet, hogy adott oldalnak magas látogatószáma van, viszont a látogatók nem a célcsoportból kerülnek ki. Így a weboldal üzenete nem azokhoz jut el, akiknek szánják. A keresők azonban célzott forgalmat generálnak, a célcsoport igényeinek kielégítését segítik elő.

A weboldal megfelelő technikai kivitelezése is fontos feltétele a keresőkben való magas helyezésnek. Az általunk készített weboldalak a legújabb web standardoknak is megfelelnek, ezzel biztosítva a magas helyezés technikai kívánalmait.

Mit lehet tenni még?

Tanácsokat tudunk adni a megfelelő linképítési stratégiára vonatkozóan, kulcsszó elemzésben és a hatékony weboldal szövegek megírása területén.

Egy dolog azonban fontos: türelmesnek kell lennünk, hiszen a jó keresőmarketing hatásai nem másnapra jelennek meg, az optimalizálni kívánt termék/szolgáltatás terület versenyképességétől függően akár több hónapba is telhet az eredmények megjelenése.


Kiváncsi munkáinkra? Tekintse meg referenciánkat!