Portfolio

Öngondoskodás Alapítvány

Öngondoskodás Alapítvány weboldal

Teljesen dinamikus, bármikor frissíthető weboldalt javasoltunk ügyfelünknek, így az alapítvány weboldala később is könnyen szerkeszthető.

Projekt adatlap

Ügyfél: Budapesti Értéktőzsde Zrt.
Dátum: 2004. ősz
Feladatok: Adminisztrációs felület elkészítése, hírlevél modul készítése, programozás, tárolás, folyamatos frissítés
Link: www.ongondoskodas.hu


A megoldandó feladat az oldal esetében az volt, hogy statikus vagy dinamikus felépítést válasszunk. Javaslatunkra adatbázissal támogatott oldalfejlesztés indult.

Az oldalon minden menüpont szerkesztő felületről frissíthető, valamint kifejlesztettünk egy hírlevél küldő modult is, melynek segítségével az oldalon feliratkozott látogatók havi rendszerességgel információkat kaphatnak befektetési ügyekben, illetve olvashatják az alapítványt érintő híreket.

A weboldal tárolását és folyamatos frissítését is cégünk végzi.

Képgaléria

Öngondoskodás Alapítvány nyitó oldal A weboldal nyitólapján a különböző élethelyzeteknek megfelelő pénzügyi tanácsokat választhatja ki a látogató.


« Vissza a portfolio listához

Vissza az oldal tetejére ˆ

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »