Portfolio

Design és Programozás

Árvai-Barta orvosi weboldal

Árvai Barta weboldal készítés

Orvosi weboldal elkészítésével bízott meg bennünket ügyfelünk, szövegírással és fényképek készítésével együtt. Az általunk végzett sikeres keresőmarketing következményeként a weblap (és a rendelő) bővítése is szükségessé vált.

Fül-orr-gégész orvosi weboldal »


D.C. Lax és NetPay weboldalak

D.C. Lax weboldalak design

Ügyfelünk újra minket kért fel weboldalainak grafikai tervének felújítására. A néhány évvel ezelőtt elkészült oldalak mind designban, mind programozás-technikailag elavultak, ezért eljött a ráncfelvarrás ideje.

D.C. Lax, Netpay, FizetőSms és FizetőVonal weboldalak »


Metro4 hivatalos weboldal

Metro4 hivatalos weboldal

A fővárosi Metro4 információs weboldalát készítettük el, mely animációs formában mutatja be a metró építését, tartalmaz a metrót érintő minden információt, valamint aktuális információk feltöltését teszi lehetővé az adminisztrációs felületen keresztül.

Metro4 weboldal »


Nastron Kft. weboldal

Nastron Kft. bemutatkozó weboldal tervezés

A Nastron Kft. cégünket kérte fel bemutatkozó weboldalának megtervezésére és elkészítésére.

Nastron Kft. bemutatkozó weboldal tervezés »


Victus Iroda

Victus Iroda weboldal

A Victus Iroda részére készítettük el a szolgáltatásaikat bemutató weboldalt. Az oldalt a keresőmarketing szabályainak megfelelően építettük fel.

Victus Iroda weboldal »


MMSklub kép, játék és videó küldő oldal

MMSklub kép, videó és csengőhang küldő weboldal

A mobiltechnológia legújabb szolgáltatásait felhasználva készítettük el az MMSklub kép, játék, animáció és videó küldő oldalát.

MMSklub mms küldő weboldal »


Öngondoskodás Alapítvány

Öngondoskodás Alapítvány weboldal

Teljesen dinamikus, bármikor frissíthető weboldalt javasoltunk ügyfelünknek, így az alapítvány weboldala később is könnyen szerkeszthető.

Öngondoskodás Alapítvány weboldal »


Ace nyelvtúra

Ace nyelvtúra weboldal

A weboldal elkészítésével az volt a feladatunk, hogy a kiadó vállalat legújabb angol nyelvtanuló kártyacsomagját bemutassuk.
Tipikus termékbemutató oldal, interaktivitását a flash mintakártyák adják, melyek segítségével az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a tananyag koncepciójába.

Ace nyelvtúra weboldal »


|

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »