Portfolio

Ace nyelvtúra

Ace nyelvtúra weboldal

A weboldal elkészítésével az volt a feladatunk, hogy a kiadó vállalat legújabb angol nyelvtanuló kártyacsomagját bemutassuk.
Tipikus termékbemutató oldal, interaktivitását a flash mintakártyák adják, melyek segítségével az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a tananyag koncepciójába.

Projekt adatlap

Ügyfél: Bacchus Kiadó Kft.
Dátum: 2004. május
Feladatok: Tervezés, design, programozás, interaktív kártyák elkészítése
Link: www.bacchuskiado.hu


Képgaléria

Ace nyelvtúra weboldal nyitólap A weboldal nyitólapja tükrözi a nyelvtanuló csomag színeit, témáját, bemutatja a legfontosabb tudnivalókat, valamint letölthető tartalomjegyzéket kínál minden kártyacsomaghoz.

Ace nyelvtúra interaktív kártyák Ace nyelvtúra interaktív nyelvtanuló kártyák, a kártyákra klikkelve a látogatók "megfordíthatják" a kártyákat, ahogy azt a valóságban is tennék.


« Vissza a portfolio listához

Vissza az oldal tetejére ˆ

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »