Rólunk

Technológia

Technológia

Filozófiánk alapköve az, hogy az általunk nyújtott megoldások értéket közvetítsenek. De a külcsín nem minden, még az online marketing területén sem, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a belbecsre, vagyis a megoldásaink mögötti technológia alkalmazására.

Fontos számunkra az úgynevezett “Felhasználói Megelégedettség“, mely egy weboldal könnyű kezelhetőségét jelenti, ezért bevett gyakorlatunk közé tartoznak az előtesztelések, melyek résztvevői reprezentatív mintát alkotnak az internetező lakosság köréből.

Oldalainkat a legújabb standardok alapján építjük fel, mely a design teljes elkülönítését jelenti a tartalomtól. (Oldalaink alján található XHTML és CSS linkre kattintva kódunk érvényességét lehet ellenőrizni.)

Fontosnak tartjuk, hogy weboldalaink mindenki számára elérhetőek legyenek, ennek érdekében mindig szem előtt tartjuk az akadálymentesség szabályait (Section 508 és WCAG 2.0 szabályrendszerek).

Kollégáink a programozási folyamat során sokféle programozási nyelvet tudnak alkalmazni, a nyelv kiválasztása a szerverkörnyezet függvénye csupán. A fentiek alapján használunk PHP, ASP nyelvet dinamikus oldalak elkészítésére, MYSQL, MSSQL, POSTGRESQL, Oracle adatbázisok támogatásával.

Design műhelyünk baráti viszonyban áll mind az online, mind a nyomdai grafikai tervezéssel, valamint a Macromedia Flash technológia sem idegen számunkra.

Tegyen próbára minket! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!


Kiváncsi munkáinkra? Tekintse meg referenciánkat!