Portfolio

Zeneshop logó és cd tervek

Zeneshop arculati tervezés és CD belső

A jelenleg fejlesztés alatt álló zeneáruházhoz készítettük el első lépésben az arculati terveket, valamint CD lemezekhez csomagolható CD belsőket.

Projekt adatlap

Ügyfél: Lamarti Kiadó Kft.
Dátum: 2005. április
Feladatok: Logótervezés, arculati tervezés, CD belső tervezése, nyomdai előkészítése


A kampány üzenete, hogy az áruházban mindenki elérhető áron vásárolhatja meg kedvenc zenéit, valamint le is töltheti azokat.

Az elkészült anyagok az oldal ismertségét növelik, és elősegítik, hogy induláskor már tudjanak a felhasználók az oldalról.

A kreatív anyagok elkészítése és tervezése során szem előtt tartottuk a készülő oldal design elemeit, valamint a stratégiai tervezés során kialakított irányvonalakat.

Képgaléria

Zeneshop arculati tervezés és CD belső Elkészítettük a Zeneshop arculati elemekkel rendelkező CD-khez adható szórólapokat.


« Vissza a portfolio listához

Vissza az oldal tetejére ˆ

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »