Portfolio

Victus Iroda

Victus Iroda weboldal

A Victus Iroda részére készítettük el a szolgáltatásaikat bemutató weboldalt. Az oldalt a keresőmarketing szabályainak megfelelően építettük fel.

Projekt adatlap

Ügyfél: Victus Iroda Kft.
Dátum: 2005. február
Feladatok: Strukturális és kreatív tervezés, design feladatok, programozás, adminisztrációs felület elkészítése.
Link: www.victusiroda.hu


A weboldal célja, hogy bemutassa a behajtási folyamat lépéseit, valamint a cég munkatársai által írt cikkeken keresztül feltárja a terület érdekességeit.

Feladatunk volt az oldal információs struktúrájának tervezése, a design elkészítése, valamint a keresőmarketing szabályainak alkalmazása a programozás során.

A rendszer működését webcms adminisztrációs felületünk biztosítja, melynek segítségével ügyfelünk is könnyen karban tudja tartani az oldalt.

Az oldal az XHTML és CSS programozási szabványok alkalmazásával készült.

Képgaléria


« Vissza a portfolio listához

Vissza az oldal tetejére ˆ

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »