Portfolio

TecCom: Részekből egészet

TecCom Autótechnika újság címlap

Az Autótechnika újság részére terveztük meg az ügyfelünk TecCom üzletágát népszerűsítő címlapot. A koncepció lényege a “részekből-egészet” gondolaton alapult.

Projekt adatlap

Ügyfél: Webvilág Kft.
Dátum: 2004. ősz
Feladatok: Kreatív tervezés, design, nyomdai előkészítés


A címlap kampányhoz több kreatív ötletet javasoltunk ügyfelünknek, és végül egy kirakós játék szerint felbontott autónál döntöttünk.

A puzzle darabkák jelképezik a TecCom rendszeren keresztül rendelhető autóalkatrészeket, melyek a végén egy teljes egészet alkotnak, így kialakul az autó képe. A címlapterv illusztrációként is szolgált az Autótechnika újságban megjelent íráshoz.

Képgaléria

A puzzle darabokból álló TecCom hirdetés A kirakós koncepciót megjelenítő TecCom címlap, az alkatrészek a helyükre kerülnek.


« Vissza a portfolio listához

Vissza az oldal tetejére ˆ

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »