Portfolio

Metro4 hivatalos weboldal

Metro4 weboldal

A fővárosi Metro4 információs weboldalát készítettük el, mely animációs formában mutatja be a metró építését, tartalmaz a metrót érintő minden információt, valamint aktuális információk feltöltését teszi lehetővé az adminisztrációs felületen keresztül.

Projekt adatlap

Ügyfél: Sawyer Miller Group
Dátum: 2006. augusztus
Feladatok: Adatbázis programozás, adminisztrációs felület, animációk készítése, karbantartás, tárolás
Link: www.metro4.hu


A weboldalhoz sok flash alapú animációt készítettünk, melyek a könnyebb megértést szolgálják, valamint azonnali információt adnak az aktuális lezárásokról, az építési területek közlekedésében történt változásokról.

A weboldalon rengeteg fotó, videó mutatja be az épülő metrót, ezek folyamatos frissítését megkönnyíti az általunk készített adminisztrációs felület is.

Az oldal átadása óta felmerült bővítési és karbantartási igényeket is cégünk látja el.

Képgaléria

Metro4 főoldal Metro4 főoldal videókkal, képgalériával és az alagútfúrás állását szemléltető animációval

Építési napló a Metro4 oldalán Az építési napló animációja a várható útlezárásokra, elterelésekre hívja fel a közlekedők figyelmét, minden egyes építés alatt álló metróállomás környékén.


« Vissza a portfolio listához

Vissza az oldal tetejére ˆ

Portfolio kategóriák

Legfrissebb cikkeink

2008-05-28

Webáruház megfizethető áron!

Eladásra kínált terméke van? Szeretne az interneten is megjelenni termékeivel? Segítünk ebben! Meglévő webáruháza nem hoz elegendő bevételt? Váltson velünk!

Szeretne professzionális webáruházat megfizethető áron? »


2008-05-26

Hírlevél küldő rendszer

Bizonyára Önnek is eszébe jutott már, hogy meglévő ügyfeleinek egy testre szabott hírlevelet küldjön, melyben ismertetheti cége legújabb akcióit, termékeit vagy szolgáltatásait.

Hírlevél kezelés professzionálisan! »


2008-05-25

E-learning tanfolyamok készítése

A bárhonnan, bármikor elérhető tananyagok megkönnyítették az új ismeretek elsajátítását. Aknázza ki Ön is cége számára a tanulás másfajta módját!

Az online tanulás hatékony! »